Minőségpolitika

Missziónk/víziónk

Versenytársakat felülmúlva növeljük termékeinkkel az kiváló minőségű szolgáltatási kultúráját.

Célunk

Jó minőségű és a vonatkozó előírásoknak megfelelő és időben teljesülő szolgáltatás nyújtása, amelyek elősegítik a vevői elégedettséget.

Pék Zoltán EV. elsődleges célja a stabil, megbízható működés és a megalapozott növekedés, az optimális nyereségszint elérése mellett a megbízóink teljes körű elégedettségének elérése a szerszám készítés, javítás és karbantartás szolgáltatásunkkal. Ezért tevékenységeinket az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány szerint szervezzük.

Irányítási rendszerünket a következő területre alakítottuk ki és folyamatos fejlesztésekkel működtetjük:

Szerszám javítás, karbantartás és készítés, lézerhegesztés, 3D hibrid fémnyomtatás

Ennek keretében:

Munkatársak fejlesztése, bevonása

  • Folyamatosan figyelmet fordítunk a korszerű szakmai ismeretek elsajátítására, alkalmazására, a dolgozók szaktudásának, kreativitásának, felelősségérzetének fejlesztésére.

Vevőorientáltság

  • A vevői igények teljesítéséhez korszerű technológiát és eszközöket alkalmazunk, ezeket a követelményeknek megfelelően folyamatosan fejlesztjük.
  • A külső és belső vevői igényekben bekövetkezett változásokat folyamatosan követjük.

Vezetés célokkal

  • Folyamatosan fejlesztjük minőségirányítási rendszerünket, és betartjuk a szerszám javítással, karbantartással és készítéssel kapcsolatban megfogalmazott követelményeket.

Folyamatközpontú menedzsment

  • A következetes folyamatközpontúság és -értékelés döntéseink tényeken alapulnak és harmonizálnak hosszútávú stratégiai terveinkkel.

Partnerkapcsolatok kiépítése

  • Megbízóinkkal, szállítóinkkal és valamennyi üzleti partnerünkkel kiegyensúlyozott, hosszú távú kapcsolat kiépítésére törekszünk, rögzítjük véleményeiket, észrevételeiket, vizsgáljuk megelégedettségüket.
  • Beszállítóinkat, alvállalkozóinkat az elvégzett munka alapján folyamatosan értékeljük.

Folyamatos fejlesztés

– Szolgáltatásainkkal kapcsolódóan szakmai tanácsadással is igyekszünk vevőink elégedettségét elérni.

Eredményorientáltság

  • Számunkra a versenyképes, minőségi szolgáltatás a kulcs ahhoz, hogy a vevői, munkatársi, beszállítói, szolgáltatói és piaci igények figyelembevételével az üzleti céljaink elérhetőek legyenek.

A vállalkozás tulajdonosa, vezetése és minden alkalmazottja felelős saját munkája minőségéért, a minőségirányítási rendszer előírásainak betartásáért. Minden munkatársunk tudatában van annak, hogy a minőségi munkavégzés, az előírások ismerete és betartása megrendelőink igényeinek teljesítését szolgálja, amely végeredményben dolgozóink egzisztenciális biztonságát is erősíti.